top of page

Engelsiz Ä°lgi Projemiz

MAT ONLINE TEKNOLOJİ A.Ş.'yi 20 yıllık bilişim sektörü tecrübemiz, 10 yıllık ortak çalışma disiplinimiz ile online mecralara yeni bir renk katmak amacı ile kurduk. Klasikleşmiş çalışma prensiplerinden farklı, ürün fiyat ikilemini bambaşka noktalara çekecek, rekabeti diğer ürün ya da firmalar temeli üzerine kurmayan, projeleri ile ön plana çıkmayı hedefleyen  bir şirket hayal ederek yola çıktık.


Projeleri ile kişi ve kurumların her ihtiyacını karşılamayı hedefleyen MAT ONLINE TEKNOLOJİ A.Ş. olarak ilk online projemiz www.yeniyeni.com ile kişi ya da kurumların günlük ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflerken; kendi ürünlerini satma gayreti içerisinde olan firmalara da uçtan uca çözüm sunmayı hedefliyoruz. Ürünlerini müşterileri ile buluşturma gayreti içerisinde olan kurumların ürünlerinin, tek bir tık ile, hem e-ticaret sitemiz www.yeniyeni.com'da, hem de amazon, hepsiburada, n11, gittigidiyor gibi platformalarda yer almasını sağlayan alt yapıyı sunuyoruz.


"Biz sizin yerinize düşünelim" konseptimiz ile üretici ya da dağıtıcıların ürünlerinin tüm pazarlarda yer almasını ve potansiyel müşterileri ile buluşmasını sağlayan MAT ONLINE ofisimizde, operasyonel ekip dışında bir kişi bile çalışmıyor. Otomatize bir sistemin yanına, evlerinden çalışan satış ve pazarlama ekibi ile müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile sıcak bir temas kurmayı hedefliyoruz.


"Engelsiz İlgi Projesi" ile de ekibimizin büyük bir bölümünü evlerinden çalışacak engelli dostlar ile genişletmeyi planlıyoruz. Bizimle olmak isteyen, bize heyecan, fikir, yön vermek isteyen adaylarımızın, özgeçmişlerini EİP referansı ile info@yeniyeni.com e-mail adresimize ulaştırmasını rica ediyoruz.





71 views0 comments
bottom of page